El tractament adequat per a cada cas i necessitat

Estudiem cada cas de manera individualitzada per a proporcionar tractaments personalitzats segons les característiques i necessitats de cada persona. Els nostres tractaments obeeixen sempre a criteris el mínim d’invasius possibles, buscant la preservació de la dent natural al màxim i entenent l’odontologia com una peça més d’aquesta màquina complexa que és l’organisme.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

Seguiment de l’evolució de les càries i, en cas d’obturar-la amb resines, preservant sempre el màxim de teixit dentari. Remoció d’amalgames fent preparació prèvia i post per a evitar intoxicacions.

ODONTOPEDIATRIA

Un seguiment des de que surt la primera dent a la boca és essencial per a controlar l'evolució de càries, prevenció de les malformacions i ensenyança d'higiene oral.

ENDODÒNCIA

Tractar el nervi dental, causant del dolor, molts cops inflamat per un traumatisme, sobrecàrrega oclusal, problema periodontal o càries profona.

CIRURGIA / IMPLANTS

Una altra manera de reposar les dents absents, son els implants. De vegades necessitem també afegir os de suport.

PERIODÒNCIA

Intentar buscar la causa i tractar les malalties dels teixits de suport dental (geniva, periodont, os). Molt important tenir en compte hàbits orals. Aconsellem fer un seguiment periòdic.

PRÒTESI / ESTÈTICA DENTAL

Reposar dents absents, utilitzant pròtesi fixa o removible, per a no perdre l’equilibri i correcte funcionament del sistema masticatori.

ORTODÒNCIA

Controlant els hàbits orals de ben petits amb RNO a partir de 3 anys, amb aparatologia miofuncional o tractaments d’ortodòncia fixa (Damon) o invisible (Invisalign), ens adaptem a cada pacient i edat.

RNO (REHABILITACIÓ NEURO-OCLUSAL)

Part de l’odontologia que estudia l’etiologia dels trastorns funcionals i morfològics del sistema estomatognàtic. L’objectiu és investigar-ne les causes, eliminar-les tant com sigui possible i rehabilitar o revertir aquestes lesions el més precoçment possible. (Dr. Pedro Planas)

TERÀPIA NEURAL / CINESIOLOGIA

Tractaments amb visió holística que ajuden en el diagnòstic i tractament del pacient de forma més global.

Vols més informació sobre els nostres tractaments?

Sense cap compromís posa’t en contacte amb nosaltres i pregunta’ns el que vulguis saber. Estarem encantades d’atendre’t.